Moi! Olen Esko,

Etelä-Suomessa kuvaava hääkuvaaja.

Jokaisella, niin kuvaajalla kuin muunkin ammatin harjoittajilla on omat vahvuutensa. Itse uskoisin valokuvauksessa omien vahvuuksieni painottuvan psykologian puolelle. Tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olen kuvauksen ensi hetkestä lähtien hyvin tuttavallinen kuvattavan kanssa. Se on hetki, jolloin unohdan kaiken muun. Uskonkin siitä seuraavan rennon kuvaushetken tärkeyteen lopputuloksessa.

Kuvaustyylistä pyritään sopimaan erikseen jokaisen asiakkaan kanssa, mutta itseäni viehättää kuvissa tietty rouheus, ehkä pieni filmimäisyyskin.

Palvelut

Hääkuvaukset |

Teen etupäässä dokumentaarisia hääkuvauksia. Kuvauksen hintaan kuuluu aina suunnittelupalaveri asiakkaan kanssa, missä käydään läpi hääpäivän aikataulut, kuvauspaikat, tyylit ja mahdolliset rekvisiitat yms, itse kuvaus sovitusti, web-galleria, minkä linkin voitte lähettää vieraillesi sekä yleensä muutaman printtikuvan pahvipohjukkeessa. Tämän lisäksi häiden jälkeen tarvittaessa pidetään palaveri, missä voidaan suunnitella kiitoskortti ja mahdolliset kuvatilaukset. Teen itse myös taulut ja kiitoskortit, jolloin pystyn suoraan muuttamaan esim. kuvien sävyjä vastaamaan toiveita.

Häävideot |

Häävideoiden tekeminen alkaa tilauksen jälkeen myös suunnittelupalaverilla, mikä pidetään n. 2 viikkoa ennen häitä. Palaverissa kerron kuvauksesta, sen totetuksesta ja ehkä toiveista, joita olisi hyvä ottaa huomioon hääpäivänä. Videot kuvaan oletusarvoisesti yksin, 1-2 kameralla ja tarvittavalla ääni- ja valokalustolla. Lopputuotteeksi koostetaan sopivan mittainen kokonaisuus hääpäivästä (yleensä max 30-45 min). Halutessanne on mahdollista myös toteuttaa häiden dokumentointi TV-ohjelmien formaattiin, jolloin videoon tehdään myös haastatteluja. Kysy häävideoista hintoja & referenssejä!

Hinnat |

Alla esimerkkeinä tyypilliset hääkuvauspaketit. Hinnat sisältävät matkakulut 50km säteellä Turusta, sekä ALV:n 24%. Matkakulut muualle? Kysy hyvin kohtuuhintaista tarjousta!

 

 

Dokumentaarinen kuvaus 6h

 

- Potretit miljöössä tai studiossa

- vihkitilaisuuden kuvaus

- Hääjuhlan kuvaus

- Kuvagalleria www-sivuille

- 5 viimeisteltyä kuvaa

- 2 kuvaa pohjukkeissa18×24

- kuvausaika 6h.

- Lisätunnit á 100€

 

Dokumentaarinen kuvaus koko päivä

- Potretit miljöössä tai studiossa

- vihkitilaisuuden kuvaus

- Hääjuhlan kuvaus

- Kuvagalleria www-sivuille

- 5 viimeisteltyä kuvaa

- 2 kuvaa pohjukkeissa18×24

- kuvausaika aamusta iltaan

 

 

Kaupan päälle koko päivän kuvauksiin: Canvas-taulu 60x40cm. Arvo 80€!!

Potrettikuvaus

- Potrettikuvaus studiossa n. 1,5h

- Kuvagalleria www-sivuille

   (n. 150-200 kuvaa)

- 3 viimeisteltyä kuvaa

- 2 kuvaa pohjukkeissa, 18×24

- 5 kiitoskorttia

- Vihkimisen kuvaus potrettien lisäksi + 130€

 

 

900€

1100€

290€

Osaaminen |

Olen tehnyt kaupallisessa mielessä kuvauksia 10 vuotta. Olen vuosien saatossa hankkinut 4 eri ammattitutkintoa av-alalta:
• Valokuvaajan ammattitutkinto

• Videokuvauksen ja -valaisun ammattitutkinto

• Editoinnin ammattitutkinto

• AV Projektihallinnan ja tuotannon ammattitutkinto

 

Käytännön kokemusta on tullut sadoista henkilö- ja yrityskuvauksista, sekä lähes 100 TV-ohjelman kuvauksesta ja editoinnista, eri tapahtumien videoinneista ja valokuvauksista, videomainonnasta yms.

 

Muut kuvaukset

 

Katso sivustoani www.wanhasuutari.fi muiden kuvausten infoista!

Hääkuvaus.eu |

Valokuvaaja Esko Anttikoski